Copyrights @ Toon Rats

HOME   INFORMATIE   LESSEN   WORKSHOPS   MEDIA   CONTACT   LINKS

Tontoon

HOME   INFORMATIE   LESSEN   WORKSHOPS   MEDIA   CONTACT   LINKS

Djembe en percussie

Workshops verzorgd door TonToon.

Een Djembe workshop wordt gegeven op de locatie die u wenst. Het kan dus gewoon bij u op kantoor, gemeenschapshuis, clubkantine of zelfs bij u thuis.

De Workshops worden gegeven door Toon Rats. Een goedlachse trommelgek met maar een doel: Trommelen is plezier maken, veel, vet en snoeihard! In een ongedwongen sfeer wil hij iedereen een kennis laten maken met de Afrikaanse trommelkunst. Zijn passie voor het instrument werkt aanstekelijk. Hij weet het trommelen te brengen op een manier waarop iedereen mee kan doen met een gevoel van trots onderdeel te zijn van een meeslepend ritme.

Bij een workshop moet u denken aan een groep van minimaal 5 tot maximaal 150 mensen per sessie. Deze mensen krijgen allen een instrument ter beschikking gesteld door TonToon. In deze sessie ligt de nadruk op plezier maken en samenwerken. Teambanden worden gestimuleerd met Djembe sessies daar de deelnemers samen moeten werken om tot een muziekstuk te komen. Een muzikale achtergrond is niet nodig. Er wordt aandacht besteed aan wat de deelnemers individueel aan kunnen.

Deelnemers aan de workshop leren de basisbeginselen van het djembe spelen. Ook gaan ze spelen op de douns begeleidingtrommels, bellen en shekere. Djembe spelen is een regelrechte stresskiller. Wie gestrest instapt in een workshop, zal daar ontstrest uitstappen en hun hoofd zal “leeg” zijn. Klaar voor een nieuwe frisse start. De djembe cadans is zo meeslepend dat dit automatisch gebeurt.
Een workshop staat voor een paar uur plezierig ontstressen, waar nog lang over nagepraat gaat worden. Het schept of herschept een band tussen mensen.

WORKSHOPS

OFFERTE-AANVRAAG